Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Компанія „KLEMANN” візьме участь в тендері на модернізацію та заміну ліфтів у Львові

ТзОВ „Геріон”, представник німецької компанії „KLEMANN”, візьме участь в тендері на модернізацію та заміну ліфтів у Львові. Про це сказав журналістам представник німецької компанії „KLEMANN” на відкритті у Палаці спорту „Україна” 8-ї міжнародної виставки-ярмарку „БудЕКСПО -  Весна”.
За його словами, у виконком Львова подана пропозиція на модернізацію сорока ліфтів, а саме заміна тросів, електротехнічного обладнання та пропозицію на повну заміну чотирьох ліфтів у Львові
Загальна кошторисна вартість пропозиції 1,100 млн грн. Вартість ліфта вантажопідйомністю до 400 кг, який розрахований для 9-поверхового будинку 17-19 тис. євро.
Компанія „KLEMANN” заснована в Німеччині в 1857 році. Виробляє 10 тисяч ліфтів на рік і експортує свою продукцію в 69 країн світу. Компанія виробляє ліфти вантажопідйомністю від 50 кг до 12 тонн та з застосуванням електричного та гідравлічного приводу: маловантажні підйомники (до 1000 кг), вантажні ліфти (до 5000 кг), пасажирські ліфти (до 5000 кг, 66 чол.), панорамні ліфти (до 1000 кг). Продукція сертифікована міжнародним сертифікатом TUV та відповідає стандартам  EN ISO 9001.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ