Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Компанія «Київстар» готова надати Садовому усі дозволи і документи на встановлення у місті антен мобільного зв’язку

Компанія «Київстар» готова надати міському голові Львова Андрію Садовому усі дозволи і документи на встановлення антен мобільного зв’язку у місті, — про це у коментарі «Гал-info» повідомила провідний спеціаліст зі зв’язків з громадськістю Львівської філії компанії «Київстар» Наталя Вовчко. За її словами, «Київстар» має дозвіл від санстанції, пожежної служби, і щонайголовніше має дозвіл від «Укрчастотнагляд».

Як зазначила Наталя Вовчко, для «Київстар» дуже важливим є імідж компанії, а тому вона б ніколи не розміщувала своїх антен нелегально, а тому всі антени мобільного зв’язку від «Київстар» встановлені цілком законно, в тому  числі й на Ратуші.
Нагадаємо, що міський голова Львова Андрій Садовий розповів львівським журналістам, що на даху  Ратуші стоїть несанкціонована антена мобільного зв’язку від „Київстар”. За його словами, з усіх антен мобільного зв’язку, які стоять в нашому місті, лише три мають відповідні дозволи, отож міськрада надіслала звернення всім операторам мобільного зв’язку з попередження належного оформлення їхніх антен.
    

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ