Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Компанія «Київстар» розпочала продаж смартфонів під власним брендом

Кілька днів тому, 1 листопада у фірмових магазинах компанії «Київстар» у Львові заявилася новинка – смартфони, які виходитимуть під брендом «Київстару». Для тих, хто забажає придбати новинку, є дві моделі смартфонів «Київстар Теrrа» та «Київстар Aqua» і телефон «Київстар Аего».

Усі телефони мають яскравий великий дисплей, приємну округлу форму. Апарати містять простий, вже встановлений доступ до музики, ігор, спілкування, а також системи самообслуговування «Мiй Київстар», «Мiй DJUIСЕ» . Також передбачено легкий доступ «в один дотик» до популярних iнтернет-ресурсiв та соціальних мереж. Моделi «Київстар Теrrа» та «Київстар Aqua» працюють на базі операційної системи Androide 2.2 та Androide 2.3.

Всі моделі обладнані сенсорним екраном, мають камери різної роздільно здатності, FM-радіо, Bluetooth та Wi-Hi.

Щоб придбати симпатичний телефончик від «Київстар», не потрібно жодних контрактів чи інших зобов’язань. Достатньо прийти у магазин, заплатити певну суму – і він ваш. До телефону додається сім-картка з тарифом «Щасливий». Ще один подарунок для власника телефону – безлімітний Інтернет вартістю лише 1 грн на добу. Підключитися до нього можна і зі своєї сім-картки.

Виробник телефонів – фірма «Хавей», яка уже зарекомендувала себе у виробництві модемів для «Київстар».

Ціна на нові телефони загалом нижчі, ніж на аналогічні за характеристиками моделі інших виробників: «Київстар Аего» – 649 грн, «Київстар Теrrа» – 1199 грн, «Київстар Aqua» – 1699 грн.

Заступник директора Львівської філії «Київстар» Вадим Лукас зазначив, що продаж брендових телефонів – новий етап у розвитку компанії, яка планує освоювати цей напрямок і надалі. На думку керівництва компанії, найбільше для цього підходять саме смартфони, адже у Європі їх ринок зріс із 15 % до 40 % від усіх телефонів. В Україні у 2010 році користувачі смартфонів становили 10,9 % власників мобільних, а же у 2011році їх кількість зросла до 14,7 %. Ціна на апарати через високий попит не спадає і становить в середньому 200-300 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ