Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Комунальне підприємство «Бориславтеплоенерго» стало переможцем однієї з номінацій конкурсу, що проводився серед підприємств - неплатників за газ

Компанія «Газ України» в четвер увечері, 9 березня, в готелі «Прем'єр-палас» (Київ) провела першу урочисту церемонію вручення встановлених нею антипремій імені Плюшкіна у сфері неплатежів за природний газ. Про це повідомило радіо „Ера”.
"Усе, що ми робимо, ми робимо свідомо, ми хочемо образити, ми хочемо посміятися, ми хочемо звернути увагу на форму взаємовідносин: газ в обмін на обіцянки», – сказав генеральний директор «Газу України» Олександр Болкісєв, відкриваючи церемонію.
Зокрема, переможцем в номінації «Коробочка» (за найбільший відносний борг) стало комунальне підприємство «Бориславтеплоенерго» (Львівська область).
Представники номінантів на церемонію вручення антипремій ім. Плюшкіна не з'явилися. Однак генеральний директор «Газу України» повідомив, хто компанія обов'язково поінформує місцеву владу про існування в її регіонах таких злісних неплатників за газ.
Голова правління національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Олексій Івченко після завершення церемонії повідомив журналістам, що під час наступного вручення антипремій ім. Плюшкіна будуть названі не тільки підприємства, а і їхні керівники, а також бізнесмени, які їх контролюють.
Як пояснили в «Газі України», мета антипремії – змусити злісних неплатників повністю розраховуватися за спожитий газ шляхом привернення уваги влади та громадськості до проблеми
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ