Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Комунальним теплопостачальним підприємствам Львова виділили 2 180 тис. гривень для розрахунків за спожитий природний газ

Комунальним теплопостачальним підприємствам “Львівтеплоенерго” та “Залізничтеплоенерго” виділили 2 180 тис. грн з бюджету розвитку міського бюджету м. Львова для розрахунків за спожитий у 2006 р. природний газ. ЛКП “Львівтеплоенерго” отримало 1 690 тис. грн, а “Залізничтеплоенерго” – 490 тис. грн. Відповідне розпорядження підписав міський голова Львова Андрій Садовий – про це «Гал-info» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.
Кошти виділено як внесок органів місцевого самоврядування у статутний фонд цих підприємств.  Теплопостачальні підприємства проведуть розрахунки за спожитий природний газ з ДК “Газ України” НАК “Нафтогаз України”.
Нагадаємо, загальний борг МКП “Львівтеплоенерго” перед газопостачальними підприємствами – 30 млн грн. У першому кварталі опалювального сезону 2006-2007 рр. МКП “Львівтеплоенерго” розрахувалось з газовиками на 98,8%. Загальний борг мешканців міста перед комунальним підприємством – 22 млн 400 тис. грн. З них лише за 2006 р. споживачі заборгували 3 млн 80 тис. грн.
Загальний борг ЛКП “Залізничтеплоенерго” перед газопостачальними підприємствами – 7 млн 100 тис. грн. Рівень проплати за газ – 75%. Загальний борг мешканців міста перед ЛКП “Залізничнетеплоенерго” – 5 млн 900 тис. грн.
Крім того, нагадаємо, що у статутний фонд „Львівтеплоенерго” та „Залізничтеплоенерго” з міського бюджету вже було виділено 3 мільйони гривень. Відповідне розпорядження Андрій Садовий підписав на початку грудня. Згідно з рішенням, ЛМКП «Львівтеплоенерго» було виділено 2205 тис. грн, ЛКП «Залізничтеплоенерго» – 795 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ