Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комуністи хочуть 3-5 районів у Львівській області?

Депутат від Компартії Леонід Грач вважає, що в кожному регіоні 3-5 райдержадміністрацій мають очолювати комуністи. Про це він учора, 4 квітня, сказав в ефірі програми "Чорне та біле" на телеканалі ТВі.

За словами Грача, це показало б, що комуністи разом з іншими коаліціантами беруть участь у вирішенні "найскладніших завдань" і "створило б хорошу базу для проведення та участі у місцевих виборах".

"На превеликий жаль, наскільки мені відомо, Віктор Федорович (Янукович) не став навіть обговорювати такі пропорції", - сказав він.

Крім того, депутат від КПУ заявив: "Ми легально повинні були бути представлені членом Компартії в Кабміні...Було б правильно, щоб кілька губернаторів були комуністами".

Грач заявив, що обговорював це питання з лідером Компартії Петром Симоненком: "Він не заперечує, що це має бути так. А ось можливостей з точки зору, чому так не відбувається, на жаль, ніхто відкривати не може і не хоче".

Відповідаючи на питання, чому тоді комуністи залишаються у коаліції, він зазначив: "Грюкнути дверима зараз ще передчасно".

Коментуючи кадрову політику нової влади, Грач зазначив: "Ось таким призначенням тільки за принципом "свій" президент на себе узяв всю відповідальність за подальші результати".

"Мені здається, що це ненадовго і дуже скоро це почне давати серйозні збої", - заявив депутат від КПУ.

"Склад уряду, який зараз прийшов, досить строкатий за внутрішнім станом Партії регіонів. Не всі там однодумці, тому що там є свої групи впливу, свої групи лобіювання", - сказав Грач.

За його словами, "там є й ті прибульці, які нескоро і ненадовго там приживуться, і результату не буде". "Я в даному випадку маю на увазі Сергія Тігіпка", - заявив депутат.

Також він вважає, що прем'єру Миколі Азарову "уготована роль перехідної фігури". "Якщо хочете, роль камікадзе", - додав Грач.

Відповідаючи на питання, хто може стати наступником Азарова на посаді прем'єра, він сказав: "Зараз ніхто не вгадає. Навіть сам Віктор Федорович Янукович. Це залежить від конкретних обставин розстановки внутрішніх сил в самій Партії регіонів". - pravda.com.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ