Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комуністи хочуть ще посад. Інакше під загрозою бюджет

Комуністи вимагають ще посад і залишають за собою можливість вийти з коаліції, якщо їх будуть ігнорувати при кадровому розподілі. Про це розповіло газеті "Сегодня" джерело в Компартії.

 

За словами джерела, і після призначення комуніста Ігоря Калетника головою Держмитниці, комуністи хочуть іще посад, наприклад, губернаторів.

 

"Поки усе йде до того, що ми в коаліції залишимося. Але шанс, що ми вийдемо, є – якщо нас і далі будуть ігнорувати при розподілі портфелів", - заявило джерело.

 

"Якщо ми надумаємо виходити, то зробимо це красиво – напередодні ухвалення бюджету. Усім скажемо, що не враховано наші соцвимоги", - додав співрозмовник газети.

 

Як відомо, раніше комуністи звинуватили "регіоналів" у порушенні коаліційних домовленостей у частині кадрів і назвали призначення їхнього представника в Держмитслужбу умовою збереження коаліції.  

 

У середу, 24 березня, це відомство очолив член КПУ Ігор Калетник. Крім того, соратник комуністів Василь Волга був призначений головою Держкомісії з регулювання ринків фінансових послуг. Це нібито – результат особистих переговорів Петра Симоненка й Віктора Януковича

 

Українська правда

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ