Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комуністи хотіли поставити ультиматум регіоналам, але передумали

На пленумі Центрального Комітету Комуністичної партії України розглядалось питання щодо виходу КПУ із Антикризової коаліції. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив народний депутат, секретар ЛОК КПУ Олександр Голуб.
„На пленумі ми обговорили питання дотримання коаліційної угоди всіма учасниками коаліції. Під час голосування за визнання голодомору геноцидом Олександром Морозом були порушені норми регламенту. Ми переконані, що Олександр Мороз та фракція СПУ діяли за сценарієм Президента і працювали на розвал антикризової коаліції”, – сказав Олександр Голуб.
Комуністи заявляють про те, що якщо їх колеги по коаліції і далі порушуватимуть угоду про коаліцію, вони вийдуть із її складу.
„Ми вирішили поставити умови нашим колегам по коаліції. Якщо не виконуватимуться норми угоди ми маємо намір вийти із коаліції. Спочатку розглядався термін виходу 1 лютого. Пізніше було прийнято більш конструктивне рішення і знято дату 1 лютого. Однак, якщо наші партнери по коаліції не узгоджуватимуть діяльність фракцій в межах коаліції і виноситимуть законопроекти на голосування без нашої згоди – ми вийдемо із коаліції”, – додав Олександр Голуб.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ