Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комуністи віддавна прагнули взяти участь у антикризовій коаліції з „Регіонами” та СПУ і за посади не торгувалася — Олександр Голуб

Сьогодні 7 липня відбудеться засідання потенційних фракцій ВР для створення антикризової коаліції в форматі фракцій Партії Регіонів, СПУ та КПУ. Комуністична партія України віддавна виношувала ідею утворення  антикризової коаліції. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив народний депутат України Олександр Голуб (КПУ).
     „З самого початку ми пропонували створити антикризову коаліцію, навіть  маючи ідеологічне  розходження з СПУ та Партією Регіонів.
Олександр Голуб вважає, що формально антикризова коаліція буде утворена за два-три дні і кандидатура лідера СПУ Олександра Мороза на посаду голови Верховної Ради у комуністів ніколи не викликала упередження.  
Відповідаючи на питання щодо частки КПУ у розподілі посад у Верховній раді та Уряді, Олександр Голуб зазначив, що жодного торгу чи обговорення посад не відбувалася. „Ми не ставимо це як головне питання участі в коаліції, однак, звичайно що розраховуємо стати повноправним членом коаліції і розраховуємо на представництво та  квоти” — акцентував Олександр Голуб.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ