Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комуністи вимагатимуть собі 5 районів у Львівській області, а блок Литвина - 6-7?

Під час сьогоднішнього засідання ради правлячої коаліції Компартія України повинна вимагати додаткових постів у кадровій «сітці» української влади. Про це заявив перший секретар кримського рескому КПУ, народний депутат Леонід Грач.

«Я вважаю, що Компартія має категорично наполягати на тому, щоб виправити становище, що хоча б через пости кількох губернаторів, де ще є можливість призначення. Ось, скажімо, у Вінницькій та Сумській областях ще не призначені нові губернатори», - сказав він.

«Мова також має йти про те, щоб у кожній області по 3-5 районних адміністрацій повинні очолювати комуністи. Це моя особиста точка зору щодо того, як можна вийти з ситуації «крену», як можна зробити хоч якийсь баланс», - сказав Грач.

Відповідаючи на питання про те, чи солідарний з такою його позицією лідер КПУ Петро Симоненко, Грач відповів: «Я не думаю, що ми розходимося в думці, з погляду інтересів партії».

Він також висловив упевненість в тому, що сьогоднішньому засіданні ради правлячої коаліції Петро Симоненко буде наполягати на забезпеченні інтересів КПУ в контексті нинішньої кадрової політики влади.

«У Петра Миколайовича не може бути іншої позиції, окрім як жорстко відстоювати інтереси партії», - сказав він, передає Обком.

Як повідомлялося раніше, Народна партія Литвина планує отримати на Львівшині 6-7 голів районних адміністрацій.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ