Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кондро запропонував активістам заховати шини в підвал ДФС

Переможець «кастингу» на посаду очільника ДФС Львівщини Ігор Кондро просить активістів прибрати шини з під будівлі податкової у Львові. Про це він попросив сьогодні, 7 серпня, під час зустрічі з громадськими активістами.

«У мене є прохання до активістів прибрати шини. Львів - культурне і охайне місто. Якщо буде потрібно, то ми шини назад поставимо. Тобто, ви поставите, бо це ваш атрибут. Потрібно, щоб адмінбудівля виглядала належно і достойно. Зараз це ганебний стан», - сказав він.

Також Кондро пообіцяв активістам щомісяця з ними зустрічатися і навіть частіше, якщо буде нагальна потреба.

Лідер ГО «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський сказав, що на цих вихідних активісти готові посортувати шини, але за певних умов.

«На цих вихідних ми відберемо резину і придатну до використання відправимо в АТО, а інша… нехай полежить до певних термінів виконання ваших обіцянок. Як тільки телевізори почнуть показувати онлайн трансляцію з кабінетів – ми одразу забираємо шини», - сказав він.

Кондро запропонував заховати шини у підвалі і активісти у будь-який момент зможуть їх забрати. Він додав, що на закупівлю моніторів має відбутися тендер.

Домовились до того, що після його остаточного призначення активісти прийдуть до нового керівника ДФС Львівщини 18 серпня та обговорять терміни виконання даних обіцянок.

Голова правління "Варта700" Наталія Шелестак заявила, що активістам не потрібна співпраця лише для "галочки".

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ