Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Конференції "Вакцинація – вчасний захист. Вакцинація в контексті реформи охорони здоров’я України"

Сьогодні, 5 грудня, проходить третя щорічна конференції "Вакцинація – вчасний захист. Вакцинація в контексті реформи охорони здоров’я України".

«Послуги первинної медичної допомоги, що надають терапевти, педіатри та сімейні лікарі - це не просто загальна практика. Це базова практика. Сімейна медицина - це основа здоров’я. Саме тому ми, в НСЗУ, в першу чергу, створили економічний стимул для лікарів «первинки». І тепер вони можуть працювати в гідних умовах, отримуючи в 2-3 рази більшу оплату за професійно надану медичну допомогу. Але свобода зажди йде поряд з відповідальністю. Ми очікуємо, що сімейні лікарі, терапевти та педіатри, отримавши нові можливості, будуть надавати більш якісні послуги. Що, як і в усьому світі, лікар первинної ланки буде закривати собою 80 відсотків звернень - якісно та компетентно».

З виступу Олега Петренка, голови Національної служби здоров’я України на третій щорічній конференції "Вакцинація – вчасний захист. Вакцинація в контексті реформи охорони здоров’я України". 

Захід проходить 5-6 грудня в Києві у рамках співпраці Міністерства охорони здоров’я з Представництвом Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID. За участі БФ «Інтелектуальна перспектива» та ГО «ВакциНація».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ