Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Конференція ЛОО ПППУ виключила із списку до Львівської обласної ради двох кандидатів у депутати – Івана Ривака та Романа Дацка (оновлено)

Конференція ЛОО ПППУ виключила із списку до Львівської обласної ради двох кандидатів у депутати – Івана Ривака та Романа Дацка за результатами їхньої участі у передвиборній кампанії ПППУ на місцевих виборах. Про це у коментарі „Гал-іnfо” зазначив голова ЛОО ПППУ Володимир Макара.

За його словами, на обласну конференцію, що відбулася 15 квітня, було обрано 152 делегати, 136 з яких прибули. Практично одноголосно, за винятком одного делегата, котрий утримався, було виключено із списку до облради Івана Ривака та Романа Дацка. Двоє кандидатів у депутати, котрих конференцією 15 квітня було виключено із списку, мали партійне призначення працювати на перевиборну кампанію ПППУ на території міста Львова і, як визнала конференція, зі своєю роботою не впоралася – резюмував Володимир Макара. Насправді, як і зізнався в коментарі „Гал-іnfо” Володимир Макара, Іван Ривак та Роман Дацко не є членами ПППУ і ніяких партійних заходів проти них, окрім виключення із списків, партія зробити не може.
У понеділок, 17 квітня, в обласний тервиборчком надійшло подання від ПППУ про виключення Івана Ривака із прохідного списку до ЛОР. Голова ЛОО ТВК Ярослав Любенко сумнівається, що згідно з чинним законодавством ЛО ТВК зможе задовільнити подання ПППУ і змістити їхній прохідний виборчий список. Наразі ЛО ТВК подання ПППУ ще не розглядала.

Нагадаємо, що 8-мим номером у списку ПППУ є головний лікар Львівського обласного клінічного діагностичного центру Гичка Михайло Михайлович. Саме він, у випадку виключення Ривака і Дацка із списків, займе місце Ривака у Львівській обласній раді. Зауважимо, що Гичка, як і голова фракції ПППУ у Львівській обласній раді Богдан Турчин, у минулій каденції перебував у фракції "Соціальної справедливості".  


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ