Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Конгрес Українських Націоналістів провів у Львові збори депутатів-партійців усіх рівнів

Конгрес Українських Націоналістів провів у Львові збори депутатів-партійців усіх рівнів. 26 листопада до нашого міста з’їхалися члени КУНу з усіх областей України на чолі з лідером партії Олексієм Івченком. У такому форматі члени Конгресу збиралися вперше, на збори до Львова прибуло 500 делегатів з усіх областей України.
Як пояснив „Гал-info” голова ЛОО Конгресу Українських Націоналістів Михайло Вовк, провести такі збори саме у Львові — це була його ініціатива.
„На Львівщині ми маємо 480 депутатів до рад усіх рівнів — це найбільше в Україні. Отож і не дивно, що такі збори відбуваються саме у нас”, — наголосив Михайло Вовк.
На своїх зборах члени КУНу обговорили такі питання: про політичну ситуацію в Україні та енергетичну безпеку держави, про програмові завдання КУНу, про діяльність органів місцевого самоврядування з надання населенню якісних послуг у комунальній та соціальній сферах, а також в освіті, охороні здоров’я і сфері молодіжної політики. Крім цього, учасники зборів обговорили процес формування бюджету на 2007 рік, зокрема, що стосується проблем формування та наповнення місцевих бюджетів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ