Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Конкурс інвестиційних пропозицій щодо рекультивації сміттєзвалища у Грибовичах триватиме до 4 вересня

Відкритий конкурс на найкращу інвестиційну пропозицію на тему: “Рекультивація Львівського сміттєзвалища у селі Великі Грибовичі та зменшення обсягу антропогенних викидів парникових газів згідно з Кіотським протоколом” триватиме до 4 вересня 2006 року – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
До участі у конкурсі виконавчий комітет Львівської міської ради запросив вітчизняні та зарубіжні організації і фірми. Проект рекультивації повинен бути розроблений не пізніше першого кварталу 2007 року. Далі має бути проведена його експертиза та презентація на громадських слуханнях. Фізичні роботи з будівництва покриття і системи відновлення біогазу необхідно розпочати в 2007 р.
Нагадаємо, планувалося, що Грибовицьке сміттєзвалище призупинить своє функціонування з 1 липня у зв’язку із закінченням терміну його експлуатації, проте після зустрічі в Грибовичах громади села із керівництвом Львова та області було досягнуто домовленості про тимчасове продовження роботи сміттєзвалища за умови, що влада якнайшвидше вирішить проблему з облаштування нового звалища.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ