Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Конкурс на посаду Голови ДП "АМПУ" відбудеться на початку 2020 року

Як повідомили у прес-службі АМПУ, на початку 2020 року заплановано проведення конкурсу на посаду Голови державного підприємства ʺАдміністрація морських портів Україниʺ.

З метою розширення географії пошуку кандидатів в Україні та за кордоном, а також для забезпечення прозорості та неупередженості конкурсу Наглядова рада ДП “АМПУ” прийняла рішення про залучення професійної рекрутингової компанії.

Починаючи з 2017 року керівництво компанією здійснює виконуючий обов’язки Голови Райвіс Вецкаганс. Метою конкурсу є обрання повноправного Голови державного підприємства, одними з головних цілей якого буде реалізація корпоративної стратегії до 2025 року та корпоратизація компанії у& 2020–2021 роках.

ʺЗалучення незалежних професійних консультантів з добору персоналу – це підхід, який успішно використовується  у всьому світі і в Україні відповідно до рекомендацій Кабінету міністрів України. Таким чином, ми робимо все необхідне для проведення відкритого та конкурентного конкурсу за найкращими міжнародними стандартами та чинним законодавством Україниʺ, - зазначив Голова комітету Наглядової ради ДП “АМПУ” з питань призначень та визначення винагороди посадовим особам підприємства Вольфганг Хуртієнне.

Компанія-рекрутер має розробити та надати на затвердження Наглядовій раді підприємства опис посади, вимоги до кандидатів та критерії відбору кандидатів  на посаду Голови. Після оголошення конкурсу її фахівці здійснять підбір кандидатів, проаналізують надані ними документи, сформують long- та short-листи претендентів. За результатами розгляду запропонованих кандидатур з short-листа, Наглядова рада АМПУ прийме рішення про визначення найкращого кандидата та укладання з ним відповідного договору.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ