Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Конкурс на призначення начальника відділу освіти Львівської міської ради продводився прозоро — начальник відділу кадрів ЛМР

Після призначення 28 серпня Надії Оксенчук начальником освіти Львівської міської ради сумніви щодо прозорості проведення конкурсу на це призначення виникли у голови комісії з питань освіти і науки Львівської обласної ради Любові Козак. Голова комісії облради акцентувала на тому, що брали участь у конкурсі лише двоє конкурсанток, одна з яких мала привілеї, оскільки до того була призначена виковувачем обов’язків начальника. Мова йшла про новопризначену Надію Оксенчук, котру за строковим трудовим договором (контрактом) терміном з 1 серпня до 1 жовтня 2006 року було призначено виконуючою обов’язків начальника управління освіти ЛМР.

У конкурсну комісію увійшли керуюча справами виконкому Марта Литвинюк, заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів, секретар Львівської міської ради Володимир Квурт та начальник відділу кадрів ЛМР Євген Юрків.
За словами Євгена Юрківа, конкурс проходив прозоро і складався з двох етапів — письмового та співбесіди. За результатами письмового іспиту кращі результати продемонструвала методист Залізничного відділу освіти Оксана Копанська (20 балів), натомість Надія Оксенчук набрала 18 балів, а ще одна конкурсантка Оксана Ласійчук не з’явилася на іспит й автоматично було знята з конкурсу.
Після письмового іспиту була проведена співбесіда, де кожен член конкурсного комітету міг поставити питання конкурсантам. Усі члени комісії одноголосно вирішили, що Надія Оксенсук краще орієнтується у стані справ міської освіти і достойна очолити міське управління.
Натомість Оксану Копанську конкурсний комітет зачислив у кадровий резерв і пообіцяв працевлаштувати при появі відповідної вакансії в управлінні освіти міської ради.
Як розповіла «Гал-info» Надія Оксенчук, її опонент Оксана Копанська була задоволена рішенням конкурсної комісії, про що і розповіла після оголошення рішення. 
Народилась Надія Оксенчук 20.08.1957 року у с. Сенятин Сокальського району Львівської області. Освіта вища. Закінчила філологічний факультет Луцького державного педагогічного інституту ім. Л. Українки. Стаж педагогічної роботи - 30 років. Вчитель вищої категорії, вчитель-методист, відмінник освіти України, дійсний член Інституту професійного розвитку вчителів м. Торонто. Протягом останніх 10 років займала посаду директора Львівської середньої загальноосвітньої школи 1 ступеня “Джерельце”.    
 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ