Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Конкурс на заміщення вакантної посади артиста-соліста (органіста) I категорії

Львівський академічний будинок органної та камерної музики оголошує конкурс на заміщення вакантної посади артиста-соліста (органіста) I категорії.

Конкурс відбудеться за адресою : м. Львів, вул. С.Бандери, 8 (приміщення Львівського академічного будинку органної та камерної музики) 15.07.2022 року.

Претенденти на вакантну посаду повинні відповідати таким кваліфікаційним вимогам: вища музична освіта, практичні навички гри на органі, високий рівень володіння інструментом (органом).

Умови проведення конкурсу:

Конкурс проводиться у два етапи: перший етап - розгляд документів, поданих претендентами на участь у конкурсі та прийняття рішення щодо допуску до участі у другому етапі конкурсу - 15 липня 2022 року за адресою: м. Львів, вул.С.Бандери, 8. 

Оголошення результатів першого етапу та оприлюднення списків учасників другого етапу відбудеться 15 липня 2022 року; другий етап - проведення конкурсного відбору - 15 липня 2022 року.

Конкурсні умови другого етапу конкурсу:

Претенденти на вакантну посаду повинні виконати два різнохарактерні твори: 

  • повільний твір малої або середньої форми.
  • віртуозна концертна п’єса за вибором учасника.
  • читка з листа твору середньої складності за вибором конкурсної комісії.  

Документи на конкурс можуть подаватися безпосередньо відповідальному секретареві конкурсної комісії в робочі дні з 09:00 по 18:00  у приміщенні Львівського академічного будинку органної та камерної музики та/або шляхом направлення заяв на участь у конкурсі з додатками на наш е-mail: [email protected].

Кінцевий строк прийняття документів від кандидатів - 12 липня 2022 року.

Конкурс відбудеться у приміщенні Львівського академічного будинку органної та камерної музики 15.07.2022 р., початок проведення конкурсу : 10:00.

Контактні дані для отримання додаткової інформації щодо запланованого конкурсу:

тел. : 098-871-01-80.

Перелік документів, які необхідні для участі в конкурсі:

Заява про участь у конкурсі у довільній формі.

Заповнений в установленому порядку особовий листок з вклеєною фотокарткою.

Копія паспорта та/або ІПН (ID картки).

Копія трудової книжки (за наявності) або відомості про трудову діяльність з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, або інші документи, що підтверджують досвід роботи

Копія документа про освіту за відповідною спеціальністю (або довідку з місця навчання, якщо претендент є в процесі здобуття освіти)

Творче резюме або портфоліо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ