Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Конкурс «Сурми звитяги» шукає пісню-візитку для Львова

Конкурс на визначення пісні, яка могла б стати своєрідним гімном для Львова, оголосила громадська організація «Сурми звитяги». Як повідомив 23 травня під час прес-конференції голова організації Іван Степанишин, метою конкурсу є широко пропагувати кращі зразки мистецьких творів про Львів.
«Львів живив і живить своєю самобутньою творчістю всю Україну, натомість гарної пісні про наша місто, яка могла б стати його візиткою, і досі нема», — додав співорганізатор конкурсу директор ПП «Захід-Тех-шоу» Роман Пришляк.
Орієнтовно конкурс відбудеться 24 вересня в рамках святкування 750-річчя Львова, матеріали ж і заявки на участь у пісенному змаганні приймаються на 1 липня. Вже на сьогодні, за словами Івана Степанишина, взяти участь у змаганні зголосилися близько 10 професійних колективів та виконавців. Втім, спеціальною освітою, віковими рамками чи будь-якими іншими правилами пісенний фестиваль ніхто не обмежує — презентувати свою пісню на конкурсі можуть всі бажаючі.
Поки що організатори не придумали й номінацій. Відомо лише те, що не всіх дипломантів визначатиме журі, так, переможця в номінації «Глядацьких симпатій» обиратимуть львів’яни скоріш за все смс-голосуванням.
Як повідомив під час прес-конференції начальник управління у справах сім’ї та молоді Львівської міської ради Дмитро Пушкарьов, відповідаючи на запитання «Гал-info», міська влада заклала у бюджеті на 2006 рік на проведення цього конкурсу 5 тис. грн. Втім, цими грішми організатори пісенного змагання не обмежуються і обіцяють, що призовий фонд конкурсу буде великим.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ