Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Контрабандистку засудили до трьох з половиною років позбавлення волі

Прокуратурою Львівської області підтримано державне обвинувачення у кримінальній справі, порушеній Львівською митницею відносно громадянки України Б., за вчинення нею злочинів, передбачених ч.1 ст.201 та ч.2 ст. 263 КК України.
В ході досудового слідства з’ясувалось, що в травні 2008 року гр. Б., прямуючи з ФРН в Україну, незаконно перевозила та з приховуванням від митного контролю перемістила через митний кордон України в пункті пропуску “Краковець” Львівської митниці:
військовий офіцерський кортик “Люфтваффе” періоду Другої світової війни; армійський офіцерський кортик періоду Другої світової війни;
штик-ніж до карабіну системи Маузер,;
два церемоніальні штик-ножі до гвинтівки “98” системи Маузер;
ніж організації “Гітлерюгент” часів Другої світової війни;
та кинджал організації робітничих загонів “ТeNo” часів Другої світової війни, які є холодною зброєю колючо-ріжучої дії та складають культурну і історичну цінність, а також тесак санітарів німецького Червоного хреста часів Другої світової війни, який складає культурну та історичну цінність.
Вироком Яворівського районного суду гр.Б. засуджено до 3 років і 6 місяців позбавлення волі з іспитовим терміном 1 рік, а холодну зброю колючо-ріжучої дії конфісковано.
Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі прокуратури Львівської області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ