Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Концепцію розвитку ДП „Міжнародний аеропорт „Львів” та ДАП „Львівські авіалінії” затверджено та направлено на розгляд в Міністерство транспорту та зв’язку

Концепцію розвитку ДП „Міжнародний аеропорт „Львів” та ДАП „Львівські авіалінії” затверджено та направлено на розгляд в Міністерство транспорту та зв’язку. Про це „Гал-info” повідомили в головному управлінні економіки Львівської облдержадміністрації.
Як повідомляло „Гал-info” раніше, 7 березня за ініціативи управління економіки ОДА було проведено засідання обласної робочої групи з питання погодження фінансових планів ДП „Міжнародний аеропорт „Львів” та ДАП „Львівські авіалінії”. Під час засідання розглянули питання щодо виконання доручення прем’єр-міністра України про схвалення концепції розвитку державних підприємств, а також питання щодо готовності авіапідприємств до початку літнього туристичного авіасезону.
9 березня було розглянуто протокольне рішення та схвалено концепцію розвитку та направлено в Міністерство транспорту та зв’язку для підтримання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ