Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Концерн Галнафтогаз» оголошує тендер на постачання морозива на заправки “ОККО”

ВАТ «Концерн Галнафтогаз» оголошує тендер на постачання морозива на заправки  “ОККО”. Про це «Гал-info» повідомляє прес-служба компанії.
Як повідомляє прес - служба  тендер на постачання морозива на заправки триватиме  до 26 травня 2006 року. Тендер проводить постійно діюча комісія ВАТ «Концерн Галнафтогаз» по роботі з супутніми товарами.

До постачальників морозива виставляються такі вимоги, як максимальне покриття мережевих магазинів при АЗС ОККО, забезпечення холодильним обладнанням; відшкодування витрат електроенергії, єдина цінова політика, доставка в кожну торгову точку.
Як повідомляло «Гал-info,  «Концерн Хлібпром» спільно з мережею автозаправних станцій «ОККО» («Концерн Галнафтогаз») реалізовує проект ТМ «Наминайко» по випічці швидкозаморожених напівфабрикатів в тому числі з слоїстого тіста. Точками випікання ТМ «Наминайко» вже обладнано 8 АЗС мережі «ОККО» у Львівській та Вінницькій областях. Планується, що до кінця року брендованими точками будуть обладнані АЗС у Київській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Івано-франківській, Харківській та Кіровоградській областях.
ВАТ “Концерн Галнафтогаз”. Входить до холдингу «Універсальна інвестиційна група». Належить до найбільших  власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається зі 127 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить 180 АЗС і 15 нафтобаз у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій, Волинській, Кіровоградській, Харківській та Чернігівській областях, а також у Києві. Статутний капітал Концерну – 160 млн грн.
Консолідований чистий прибуток “Концерну Галнафтогаз” за 2005 рік (національні стандарти фінзвітності) становить 37,6  млн. грн. Капіталізація «Концерну Галнафтогаз», відповідно до останніх угод з акціями компанії (ПФТС), становить 200-220 млн. дол. США.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ