Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

“Концерн Галнафтогаз” викупив пред’явлені до погашення по оферті облігації серії «D» на суму 29,25 млн. грн.

Згідно з умовами інвестиційного меморандуму в період з 22.06 по 29.06 відбулось пред’явлення до погашення облігацій серії «D» Концерну Галнафтогаз на суму 29 250 тис грн. при загальному обсязі серії 30 000 тис. грн. Решту облігацій серії на суму 750 тис грн інвестори залишили в своїх портфелях. Впродовж 7 днів, з 30 червня по 6 липня Концерн «Галнафтогаз» успішно розмістив облігації серії на суму 29 250 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба ВАТ «Концерн Галнафтогаз».
Одночасно «Концерн Галнафтогаз» виплатив 897,6 тис. гривень доходу за четвертий купонний період за облігаціями серії «D». Процентна ставка була установлена на рівні 12% річних.

13 червня "Концерн Галнафтогаз" здійснив остаточне погашення облігацій серії «А». Нагадаємо, що 23 червня 2005 ВАТ «Концерн Галнафтогаз» здійснив другу емісію корпоративних облігацій (серії D,E,F) на суму 90 млн грн. загальною кількістю 90 000 шт. Номінал облігацій 1000 грн кожна. Андеррайтер випуску – «ІНГ- банк Україна».
ВАТ “Концерн Галнафтогаз”. Входить до холдингу «Універсальна інвестиційна група». Належить до найбільших  власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається зі 142 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить 195 АЗС і 15 нафтобаз у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій, Волинській, Кіровоградській, Харківській та Чернігівській областях, а також у Києві.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ