Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

"Концерн Галнафтогаз" здійснив остаточне погашення облігацій серії «В»

11 липня «Концерн Галнафтогаз» погасив облігацій серії «В». Облігації серії «В» на суму 10 млн грн були випущені в липні 2003 року терміном обігу 3 роки. Номінал однієї облігації – 1000 грн. Андеррайтер серії «В» – АКБ «Укрсоцбанк», аудитор випуску – «ДК-Україна».

Одночасно «Концерн Галнафтогаз» виплатив 0,3 млн гривень доходу за останній, дванадцятий, купонний період за облігаціями серії «В». Процентна ставка була установлена на рівні 12% річних. Про це повідомив прес-секретар ВАТ „Галнафтогаз” Олесь Пограничний.
ВАТ “Концерн Галнафтогаз” входить до холдингу «Універсальна інвестиційна група». Належить до найбільших  власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається зі 142 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить понад 195 АЗС і 15 нафтобаз у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій, Волинській, Кіровоградській, Харківській та Чернігівській областях, а також у Києві. Статутний капітал Концерну – 160 млн грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ