Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Концерн Хлібпром» увійшов до трійки найбільших виробників хліба в Україні

«Концерн Хлібпром» увійшов до трійки найбільших виробників хліба в Україні за версією авторитетного рейтингу «200 найбільших агрокомпаній України» (№4, листопад 2015 року), повідомили у компанії.

До переліку найбільших виробників хліба загалом увійшло 50 компаній галузі, які розмістились у залежності від обсягів виробництва. «Концерн Хлібпром» зайняв серед них третє місце з показником 71,9 тис. тонн виготовленої продукції за 2014 рік. Проте даний рейтинг містить не лише фізичні, але й фінансові результати діяльності компаній і подає їх у динаміці в порівнянні до 2013 року.

П’ятірка лідерів представлена такими виробниками:

«Київхліб»

ТД «Золотий Урожай»

«Концерн Хлібпром»

«Одеський коровай»

«Салтовський»

Для формування цьогорічного топ-200 «Комунікаційний хаб «Економіка» проаналізував обсяги виробництва, чистий дохід та чистий прибуток понад 2-х тисяч українських компаній з агросектору та галузі переробки.

Довідка.

ПАТ «Концерн Хлібпром» одне з найбільших підприємств українського ринку хліба, яке щодня виготовляє до 300 тонн продукції – хлібної, хлібобулочної, кондитерської та тістових напівфабрикатів. В структуру Компанії входить 8 переробних підприємств, що розташовані у Львівській та Вінницькій областях. Компанії належать ТМ «Хлібна хата», «Вінницяхліб», «Львівський хліб», «Живий злак», Panerini, Bandinelli, «Любляна» та «Наминайко».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ