Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Концерн Хлібпром» зареєстрував випуск облігацій серії D на суму 50 мільйонів гривень

2 серпня зареєстровано випуск простих іменних облігацій ВАТ «Концерн Хлібпром» серії D на суму 50 млн грн строком на 5 років з номінальною ставкою доходності 14,5%. Розміщення розпочинається з 28 серпня. Повідомляє прес-служба концерну.
22 червня 2006 р. незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» присвоїло випуску облігацій серії D ВАТ «Концерн Хлібпром» кредитний рейтинг uaA- (прогноз стабільний).
В рамках емісії Компанія розвиває співпрацю з Першим Українським Мiжнародним Банком, який виступатиме андеррайтером даного випуску облігацій. Організатором та Фінансовим консультантом випуску виступає «Універсальна інвестиційна група».
30 червня РА «Кредит-рейтинг» підвищило рівень кредитного рейтингу облігацій серії В і С з uaBBB+ до uaA- (прогноз стабільний). Проте, у зв’язку з випуском облігацій серії D, ВАТ «Концерн Хлібпром» не планує надалі підтримки цього рейтингу та сконцентрує співпрацю з РА «Кредит-рейтинг» на підтримці та оновленні кредитного рейтингу облігацій серії D.
 До складу „Концерну Хлібпром” входять Львівський хлібозавод N5, „Вінницяхліб”, Червоноградський хлібозавод, елеватор „Подільське борошно”, „Гайсинхліб”, Могилів-Подільський хлібозавод, Самбірський і Калушський хлібокомбінати, а також придбані в 2005 році Рівненський і Шполянський хлібокомбінати, Жашківський і Каменський хлібозаводи і Гайсинський комбінат хлібопродуктів. Крім того, Концерн володіє 5 тис. га орних земель і додатково розвиває торгову мережу фірмових магазинів „Хлібна хата”. 2005 рік Концерн завершив з консолідованим прибутком 9,612 млн грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ