Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Концерт «Казка для всіх» відбудеться у Львівській філармонії

«Казка для всіх» з трьох концертів чекає на дітей і дорослих у концертному залі Львівської філармонії 21-22 грудня о 19.00, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На перспективу з проектом заплановано ознайомити глядачів і західних, і східних регіонів України, а також він буде презентований європейській публіці.

У програмі беруть участь солісти балету Львівського національного академічного театру опери та балету імені С. Крушельницької, дитяча хореографічна школа та симфонічний оркестр «INSO-Львів». Художник-аніматор Дарія Пушанкіна (Харків) відтворюватиме на екрані сюжет казки в реальному часі пісочною анімацією. Диригуватиме Юрій Бервецький (Україна). Багата звукова палітра музики П. Чайковського наповнюватиме кожен образ цієї казки і не залишить байдужим жодного глядача.

У «Лускунчику» – новому проекті молодіжного академічного симфонічного оркестру «INSO-Львів» та художниці Дарії Пушанкіної  мистецтво класичної музики, балетного танцю, хорового співу, гри світла та пісочної анімації створюватиме феєрію театрального дійства.

«Мистецтво має зміст лише тоді, коли в нашій душі породжує любов та позитивні емоції. Цим проектом ми хочемо розворушити і відволікти суспільство від буднів і захопити його нашою казкою, додати позитивних емоцій та розбудити у наших серцях мелодії дитинства», вважає директор філармонії Володимир Сивохіп.

«Один з концертів, – інформує заступник директора Львівської філармонії Іоланта Пришляк, –  відбуватиметься на благочинних засадах для дітей-сиріт та дітей з неповних і багатодітних родин. Низка банків та установ радо погодилися викупити для сиріт квитки на це дійство. До благочинного дару, який виховуватиме  у молодого покоління любов до якісного продукту, може приєднатися будь-яка небайдужа людина або компанія у спільному прагненні змінити світ на краще, зробити його добрішим».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ