Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Концерти російського композитора-віртуоза Леоніда Тимошенко лунатимуть у Львові три дні

У Львові цього тижня три концерти проведе російський композитор-імпровізатор Леонід Тимошенко. Сьогодні, четвертого жовтня, у Львівській Філармонії, завтра у Будинку органної музики і в суботу, шостого жовтня, на відкритій сцені на площі Ринок. Про це „Гал-info” повідомила прес-секретар Львівської обласної філармонії Юлія Канюка.
Ім’я Леоніда Тимошенко занесено в Книгу рекордів Гіннеса як автора найдовшого музичного твору. Його «Всесвітній літопис», який складається з семи частин та шістдесяти музичних тем, триває двадцять одну годину.
Людиною-оркестром називають Леоніда Тимошенка за його манеру гри на роялі та синтезаторах, яка створює ілюзію присутності на сцені цілого симфонічного оркестру. Для емоційного доповнення творів на своїх концертах Леонід Тимошенко залучає світлові ефекти та відеосюжети.
Музикант може трансформувати в музику будь-яку інформацію. Для прикладу, в композиції «Земля» він відтворює проблему екологічної катастрофи і говорить про роль людства в формуванні майбутнього життя на планеті.
Феноменальна музична пам`ять Леоніда Тимошенка дозволяє йому за декілька хвилин створити концерт з багатьох композицій і тут же відтворити цей твір із закритими очима в повній темряві.
Композитор Леонід Тимошенко відомий у Франції, Німеччині, Угорщині, Австрії, Чехії, Болгарії, Люксембурзі, куди його запрошують на гастролі. За спеціальним запрошенням Генерального Консульства Російської Федерації цьогоріч Леонід Тимошенко вперше дасть свої концерти у Львові, і так розпочинає свій новий європейський тур.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ