Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Кон’юнктура ринку сьогодні є сприятливою для здійснення фінансових запозичень, – Олег Синютка про випуск чергової серії облігацій

„Кон’юнктура ринку сьогодні є сприятливою для здійснення фінансових запозичень, оскільки прогнозований високий рівень інфляції. Події які відбуваються на світовому фінансовому ринку падіння фондового ринку на сьогодні складають цілу низку обставин, які дають можливість місту вигідно вийти на ринок запозичень і отримати кошти для будівництва і для співфінансування об’єктів по підготовці Євро-2012. І тому, зреагувавши на таку кон’юнктуру, ми запропонували сесії міської ради підготувати відповідну можливість для здійснення чергового траншу запозичень”, – заявив у коментарі журналістам перший заступник міського голови Олег Синютка.
За словами Синютки, наразі йдеться про отримання дозволу від Мінфіну на випуск облігацій. Щодо ж суми позики, то в мерії виходили із можливого співфінансування в розмірі 10 відсотків із необхідних 2 млрд для залучення інвестицій під Євро-2012. Ця сума, каже Синютка, буде достатньою, щоб при виникненні рішень на загальнодержавному рівні у мерії мали кошти для проведення співфінансування.
Нагадаємо, що учора, 24 січня, під час сесії Львівської міської ради депутати дали згоду на випуск чергової серії муніципальних облігацій на суму 200 мільйонів гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ