Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Координатор громадської кампанії «Роздуплись» здійснив «екскурсію» від міськради до Галицького райвідділу міліції

У неділю, 14 травня,  координатора громадської кампанії «Роздуплись» Олександра Керногу працівники патрульно-постової служби безпідставно затримали під стінами Львівської міської ради і відправили на кілька годинну «екскурсію» у Галицький райвідділ міліції на  Мартовича, 3. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції розповів сам Олександр Кернога.
За його словами, виклик «02» здійснили чиновники із Львівської міської ради, і зараз громадська кампанія займається виявленням конкретних прізвищ, хто міг таке зробити.
За версією затриманого, близько 15 студентів, в тому числі троє представників громадської кампанії «Роздуплись», не порушуючи правопорядку о 19.30 в неділю, 14 травня, ховалися від дощу під одним із балконів напроти Львівської міської ради.
Нічого не пояснюючи, працівники патрульно-постової служби затримали лише Олександра Керногу і відправили його у райвідділ для вияснення обставин. В результаті слідчий прийняв постанову, в котрій затриманого було звинувачено у хуліганських діях, накладено штраф від одного до п’яти неоподаткованих мінімумів.
Сам координатор ГК «Роздуплись» оплачувати штраф не має наміру, оскільки вважає, що його затримали безпідставно.
Громадська кампанія «Роздуплись» — молодіжна громадська організація, що під час виборчої кампанії у Львові стала на захист вкладників „Галицьких інвестицій”, опозиціонувала до кандидатури Андрія Садового на посаду міського голови Львова і підтримувала кандидата від блоку «НУ» Василя Куйбіду.               
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ