Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Координатором Самооборони на Львівщині буде Валерій Веремчук

У неділю , 9 лютого, Штаб національного спротиву прийняв рішення щодо розширення загонів самооборони за межі Майдану по всій Україні. Відтак, у понеділок, 10 лютого, заступник керівника Самооборони Майдану Андрія Парубія Микола Величкович провів робочу нараду з командирами самооборони Львівщини. На нараді обговорили поточні питання організації сотень Самооборони Майдану в області. Координатором Самооборони на Львівщині запропоновано призначити Валерія Веремчука. Про це Гал-інфо повідомили в Самообороні.

За словами голови Конфедерації вільних профспілок Львівщини, уповноваженого Штабом національного спротиву по страйкому Андрія Соколова, «у Штабі самооборони будуть «реальні» люди – ті, за якими стоять реальні сотні».

Нагадаємо, що як заявив керівник організації Андрій Парубій, Самооборона Майдану є позапартійною структурою, і спроби партій її «приватизувати» є неприпустимими. Самооборонакоординує свою діяльність з Штабом національного спротиву, але є позапартійною.

«Самооборона була створена 30 листопада 2013 року на Михайлівській площі як ініціатива самого Майдану, а не окремих політичних партій», – наголосив Парубій. «Ми не допустимо спроби приватизувати Самооборону Майдану та підпорядкувати її діяльність жодній політичній партії», – заявив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ