Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Координаційний штаб Львівської обласної ради - живий і працює

У відповідь на голослівні звинувачення щодо зупинення організації виїзду жителів Львівщини до Києва, які лунають з вуст окремих громадських діячів, повідомляємо, що Координаційний штаб Львівської обласної ради продовжує активно працювати й надалі забезпечує присутність необхідної кількості людей на столичному Майдані. Повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

На сьогодні основне завдання Координаційної ради – це організація відправлення людей на Майдан для забезпечення його функціонування. Відтак, Координаційний штаб Львівської обласної ради безперервно проводить роботу з організації виїзду жителів Львівської області до Києва. Здійснюється це насамперед за вахтовим принципом.

Зокрема, через районні штаби, а також через партійні організації, що забезпечують життєдіяльність Майдану, цього року з Львівської області до столиці організовано виїзд понад 3 тисяч осіб.

Окрім того, в період Різдвяних свят на київський Майдан було забезпечено виїзд 12 вертепів з районів області, а також хорової капели «Дударик» та ансамблю пісні й танцю «Верховина».

Спільно з громадою Львівщини активну участь в акціях в Києві на Майдані почергово беруть участь депутати Львівської обласної ради.

Читай також Сцену Євромайдану у Львові треба розібрати: вона коштує кілька тисяч гривень на день - Федина

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ