Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Коректувальник вогню по Маріуполю стріляв у матір

Терорист, який коригував вогонь з ”Градів” по Маріуполю, доставлений до Києва. Про це заявив голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко під час засідання Ради національної безпеки і оборони.

”Доставлений зараз в Київ, допитаний та готовий далі співпрацювати з українським правосуддям, бойовик, терорист, його прізвисько було ”Гаішник”, який безпосередньо керував диверсійною групою терористів... Його прізвище Кірсанов. Він колишній співробітник правоохоронних органів, більше того переховувався і паралельно патрулював місто Маріуполь, у нього там живе мама”, - сказав Наливайченко.

”Ми підтверджуємо сьогодні, що один з ватажків “днр”, біля Захарченка, його прізвище Пономаренко, 1977 року народження, теж житель Маріуполя, зараз ховається в Донецьку, це та особа, який ще не затриманий, або не знешкоджений терорист, який причетний до організації і скоєння злочину проти людяності”, - сказав Наливайченко. 

Голова СБУ також розповів про те, що серед загиблих бойовиків встановлений громадянин Росії на прізвище Ємельянов, його документи також знайдені і передаються в Київ.

Наливайченко попросив передати інформацію про росіянина через МЗС і ОБСЄ, щоб повідомити його родині в РФ, а також надати світовій спільноті докази присутності російських військових у зоні бойових дій на Донбасі. 

fakty.ictv.ua

Фото: www.radiosvoboda.org

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ