Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Королевська готова співпрацювати з Кличком

Лідер УСДП, народний депутат від БЮТ Наталія Королевська запропонувала лідеру «УДАРу» Віталію Кличку провести публічне обговорення виборчих цілей та формату співпраці демократичних опозиційних сил під час парламентських виборів-2012.

Про це йдеться у листі-відповіді Наталії Королевської на ініціативу Віталія Кличка щодо підписання між опозиційними силами Угоди про співпрацю під час виборів до Верховної Ради України,–повідомив прес-центр УСДП.

«Згідно з рішенням Правління Політичної ради Української соціал-демократичної партії, на якому було розглянуто Ваші пропозиції, пропоную Вам провести публічне обговорення виборчих цілей 2012 року, а також стратегічних цілей, завдань та формату співпраці демократичних опозиційних сил після формування наступного складу Верховної Ради. Для цього пропоную зустрітися найближчим часом, у зручний для Васчас», – зазначила Наталія Королевська.

Принциповими вимогами до діалогу, йдеться у листі, мають стати: публічність, рівноправність усіх учасників діалогу та максимальне залучення громадянського суспільства до політичного процесу.

Народний депутат звернулася до керівників партій-членів Блоку Юлії Тимошенко з пропозицією обговорити лист лідера «УДАРу» та інші об’єднавчі пропозиції. «Основні підходи до об'єднання опозиції були викладені у відкритому листі Юлії Тимошенко від 20 грудня. Вважаю, що Блок Юлії Тимошенко повинен уважно ставитися до всіх об'єднавчих ініціатив, які не суперечать принципам, що закладені у листі нашого лідера», - підкреслила Наталія Королевська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ