Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Королевська готує законопроект про скасування пільг депутатів

Член фракції "БЮТ-Батьківщина" Наталія Королевська заявляє, що внесе до парламенту законопроект про скасування пільг для народних депутатів і чиновників найвищої ланки. Як повідомили УНІАН у прес-службі Королевської, про це вона сказала під час зустрічі з представниками однієї із харківських організацій чорнобильців.

На зустрічі з народним депутатом чорнобильці розповіли їй про проблеми, які в них виникли після того, як Кабінет міністрів урізав виплати за соціальними зобов`язаннями, у тому числі – з придбанням ліків.

За словами Королевської, ідея проведення 29 листопада під Кабміном всеукраїнської акції протесту чорнобильців є абсолютно правильною.

Вона пообіцяла, що 30 листопада проведе зустріч з чорнобильцями для обговорення питання розподілу пенсій.

"Усі пропозиції чорнобильців будуть оформлені у два законопроекти, які я зареєструю у парламенті", – сказала вона.

Першим законопроектом буде передбачено скасування поправки до закону про бюджет на 2011 рік, прийнятої в червні цього року. "Тому що саме "завдяки" цій поправці Кабмін значно урізав соціальні виплати чорнобильцям, афганцям і "дітям війни", - сказала депутат.

За словами Королевської, другим законопроектом будуть скасовані пільги для народних депутатів і чиновників найвищої ланки.

"Якщо влада вважає, що вона може постановою Кабінету міністрів позбавити соцвиплат простих людей, ми підготуємо законопроект, який позбавить соцвиплат народних депутатів та чиновників найвищої ланки. Як говорив Марк Твен, закон слід випробувати на собі, щоб зрозуміти його справжнє значення", – наголосила депутат.

29 листопада активісти Громадянського руху "Вперед!" приєднаються до мітингу чорнобильських організацій.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ