Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Королевська скликає переговори про єдиний список

Комітету опору диктатурі (КОД) необхідно негайно скликати нараду та розглянути пропозицію Юлії Тимошенко про формування єдиного списку опозиції на вибори-2012. Про це у своєму блозі на Korrespondent.net заявила Наталія Королевська, лідер Української соціал-демократичної партії (УСДП), народний депутат України (фракція «БЮТ-Батьківщина»), повідомила прес-служба УСДП.

«Наша партія є повноправним учасником Комітету опору диктатурі. І я, як лідер УСДП, пропоную всім партіям, що входять до складу КОД, негайно скликати нараду з метою розглянути публічну пропозицію Юлії Тимошенко про формування єдиного списку опозиційних кандидатів», – зазначила вона.

На думку Наталії Королевської, опозиція повинна показати, що вона готова зробити все можливе для якісного оновлення влади, зможе ефективно працювати в парламенті та знає, як повернути Україну на європейський шлях розвитку. «Саме в цьому полягає суть послання Юлії Тимошенко. І його потрібно обговорити невідкладно. Зі свого боку я повністю підтримую ініціативу Юлії Володимирівни. Українській опозиції вкрай необхідні нові підходи у веденні політичної боротьби», – підкреслила народний депутат.

Конкретну програму дій можна виробити тільки через діалог – між партіями та громадянським суспільством, вважає лідер УСДП. Результатом такого діалогу має стати згуртування громадянського суспільства та опозиції навколо спільної стратегічної мети – становлення України як сильної, демократичної, успішної європейської держави.

Крім того, Наталія Королевська вважає за необхідне налагодити активну роботу опозиції в соціальних мережах, які вже зіграли свою найважливішу роль під час революцій в арабському світі, вивели сотні тисяч людей на демонстрації протесту в Росії.

«Ми повинні показати українському народу, що опозиція готова бути максимально публічною та відкритою перед суспільством», – підсумувала Наталія Королевська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ