Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Короткочасні вимкнення електроенергії можуть бути репетицією більш масштабних провокацій – штаб Василя Куйбіди

Вимкнення світла на виборчих дільницях Львова стали системними – про це повідомляють у штабі кандидата на посаду міського голови Львова Василя Куйбіди. Зокрема, у Сихівському районі вимкнення світла спостерігалося на дільницях 79/80 та 81/81 (на вулиці Кавалерідзе, 15 та вулиці Антоненка-Давидовича, 2). Про відсутність електроенергії на цих дільницях складено відповідні акти членами виборчих комісій. У Галицькому районі вимкнення світла зафіксовано на виборчих дільницях №№ 3, 10, 11 (відповідно на вул. Гоголя, 17; Замковій, 4; Д. Галицького, 8). Тут також складено акти. У Личаківському районі на вулиці Пасічній, 62-б  (гуртожиток Львівського національного університету) також упродовж чотирьох годин було відсутнє світло.
У штабі Василя Куйбіди вважають, що короткочасні вимкнення електроенергії можуть бути репетицією більш масштабних провокацій з метою діагностики громадської думки та реакції штабів кандидатів і політичних сил, які є суб’єктами виборчого процесу.
Показовим, як вважають у штабі кандидата на посаду міського голови Василя Куйбіди, є те, що досі за адресами виборчих дільниць не спостерігалося вимкнень електроенергії, вони припали саме на день виборів.
Штаб Василя Куйбіди закликав усіх учасників виборчого процесу дотримуватися демократичних і цивілізованих норм політичної боротьби, жорстко реагувати на спроби організувати зрив виборів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ