Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Корпорація „Еталон-Авто” вважає, що оптимальним варіантом розпочати виробництво автобусів у Львові - взяти участь у процесі продажу підприємства-банкрута

Корпорація „Еталон-Авто” вважає, що  оптимальним варіантом розпочати  виробництво автобусів у Львові  - взяти участь у процесі продажу підприємства банкрута. Про це „Гал-info” повідомив президент корпорації Володимир Бутко.
За його словами, на розгляді Львівського регіонального відділення ФДМУ вже довго знаходиться договір на оренду майна державного підприємства ВАТ „ЕКТІавтопром” на вул. Зеленій, де корпорація планує розмістити свої виробничі потужності. „Фонд держмайна вже тривалий час не може підписати договір оренди майна”, – сказав Володимир Бутко.
Він додав, що „ЕКТІавтопром” зараз знаходиться в стані банкрутства, оскільки не повернув кошти кредиторам, а також не розрахувався перед Корпорацією „Еталон-Авто” за надану фінансову допомогу. „Така ситуація не дозволяє нам знайти інші виробничі площі, тому корпорацією було прийнято рішення про те, якщо буде продаж майна підприємства, то вона візьме участь та купить відповідні виробничі площі ЕКТІавтопром”, – сказав він.
Згідно з планами корпорації, у Львові мали б робити малі автобуси БАЗ-2215 „Дельфін”, БАЗ-3215 „Дельфін-Максі”.
Корпорація „Еталон-Авто” (Київ) володіє Бориспільським і Чернігівським автозаводами. Спеціалізується на виробництві надмалих, малих і середніх автобусів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ