Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Корпорація «КРТ» подала в суд на нардепа Івана Деньковича

Корпорація «Колійні ремонтні технології» подала позов до суду на народного депутата Івана Деньковича,вимагаючи спростування інформації, оприлюдненої ним в ефірі одного із телеканалів. В судовому позові вказано, що корпорація КРТ вважає інформацію поширену Іваном Деньковичем недостовірною та такою, що принижує ділову репутацію підприємства. Повідомила прес-служба Корпорації «Колійні ремонті технології».

Як розповів адвокат КРТ Сергій Матвіїв, у своєму позові Корпорація вимагає спростування твердження І.Деньковича про те, що робота корпорації має ознаки злочину та загрозу державним інтересам і що підприємства, які входять в неї, проводять активну діяльність, спрямовану на мінімізацію податкових зобов’язань.

Нагадаємо, що на недавній прес-конференції керівник Корпорації «КРТ» Світлана Козинець припустила, що, підриваючи ділову репутацію «КРТ», народний депутат Іван Денькович діє в інтересах фірм із інших регіонів України. Адже з їхнього боку неодноразово звучали пропозиції купити підприємство, яке є виробником пружних скріплень для залізниці – саме ці скріплення дають змогу запровадити в нашій державі швидкісний рух поїздів. Не виключено також, що згадані фірми намагаються витіснити Корпорацію «КРТ» з ринку, у результаті чого близько тисячі осіб втратять місце роботи і можливість прогодувати власні сім’ї.

«Спочатку до нас надходили пропозиції віддати бізнес, а коли ми відмовили, в нас знову розпочались чергові перевірки. Так само відбувається і зараз. Вибрано найбільш болючий момент – закінчення року. Саме зараз усі підприємства підбивають підсумки за рік та заключають контракти на наступний рік. І подібні голослівні заяви надзвичайно цьому шкодять», - наголосила Світлана Козинець.

Керівник Корпорації «КРТ», також повідомила, що, починаючи з 2009 року підприємствозазнало величезної кількості перевірок з сторониконтролюючих органів. «У нас були і прокуратура, і СБУ, і податкова. Практично, два роки наші бухгалтери та юристи не мають спокою через ці перевірки. Так звані, «маски-шоу», коли в офіси вриваються озброєні силовики в масках та бронежилетах, а представники податкової проводять повну виїмку документації, постійно блокують нашу роботу», - наголосила керівник підприємства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ