Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Корпоративний недержавний пенсійний фонд ВАТ «Укрексімбанк» отримав перші грошові надходження

Корпоративний недержавний пенсійний фонд однієї з найбільший українських фінансових установ ВАТ «Укрексімбанк» офіційно почав працювати. Сталося це у першій декаді квітня поточного року, в момент надходження на рахунок фонду перших пенсійних коштів на користь учасників.
КУА «Оптіма-Капітал», управляюча компанія і адміністратор фонду за доручення Ради КНПФ ВАТ «Укрексімбанк» і в строгій відповідності до інвестиційної декларації приступила до інвестування коштів. Про це повідомили в прес-службі компанії.
На думку Володимира Степановича Курганського, члена Правління ВАТ «Укрексімбанк»: «Наш Фонд має усі шанси стати одним з найбільших НПФ в Україні. Ми маємо намір приєднувати нових учасників і, тим самим, створювати додатковий інвестиційний ресурс».
Нагадаємо, ВАТ «Державний експортно-імпортний банк України» – універсальна кредитно-фінансова установа з 100% державним капіталом. Належить до групи найбільших банків України, має філії в обласних центрах і великих індустріальних містах країни.
КУА «Оптіма-Капітал» разом з компанією «Оптіма-Інвест» входить у групу компаній «Оптіма», яку було створено як універсальну фінансову інституцію (інвестиційний банк) з метою забезпечення клієнтів максимально можливим набором послуг на фінансовому ринку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ