Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Коридори Львівської ОДА та облради стануть доступнішими для неповносправних

Цього року на програму доступності витрачено вже 2 млн грн і планується витратити ще близько 2 200 000 грн. Про це сьогодні, 14 липня, під час засідання Львівського прес-клубу реформ «Чому „кульгає” державний захист неповносправних на Львівщині?» повідомив заступник голови Львівської ОДА з соціальних питань Ярослав Пітко.
„Ми усі розуміємо те, що проблеми інвалідів накопичувалися роками і, зрозуміло, є й те, що вирішити їх ні за рік, ні за два неможливо. Тому ми працюємо зараз пріоритетно стосовно цієї проблематики. Насамперед ми звертаємо увагу щодо працевлаштування неповносправних та забезпечення соціального захисту тим верствам, які не в змозі працювати. На даний час на Львівщині створено 21 підприємство, на котрому працює близько 17 тис. неповносправних”, – наголошує Ярослав Пітко.
 Окрім цього, Ярослав Пітко розповів, що найближчим часом вперше в Україні у приміщенні Львівської облдержадміністрації та облради будуть обладнані підйомники для покращення пересування коридорами органів львівської влади неповносправними.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ