Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Корисливі наміри Петра Онищака та його „тіньових господарів” стоять на перешкоді відновленню виробничого процесу на „Львівсільмаші” — ЛОДА

Як зазначається в офіційному повідомлені, поширеному під час прес-конференції начальника головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ЛОДА Ростислава Сороки, на сьогоднішній день новообраний інвестор ВАТ „Львівсільмаш” виконує свої зобов’язання у повному обсязі. Однак процеси подальшого економічного оздоровлення „Львівсільмашу” свідомо блокуються так званою профспілкою ВОСТ „Воля” та її лідером Петром Онищаком, колишнім директором вже розграбованого філіалу цього підприємства. За його словами, вибір нового інвестора для „Львівсільмаш” проходив непрозоро. Пан Онищак не приховує, що хоче стати повноправним господарем на підприємстві.
„Без сумніву, що акції протесту, якими погрожують члени профспілка „Воля”, будуть проводитися у першу чергу задля здійснення цієї мети. Як наслідок, саме корисливі наміри Петра Онищака та його „тіньових господарів”, яким завадили завершити руйнацію підприємства, стоять на перешкоді відновленню виробничого процесу на „Львівсільмаші”.
Керівництво облдержадміністрації вже неодноразово заявляло, що вирішення проблем „Львівсільмашу” слід шукати не в коридорах державної виконавчої влади, послуговуючись шантажем та погрозами. Розв’язати їх можливо лише дотримуючись законів України, які регулюють процес банкрутства та санації підприємств — зазначається у повідомленні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ