Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Коштом бюджету придбають спецтехніку для в’язниць

Комісія з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем розглянула уточнені показники використання коштів обласного бюджету в 2012 році на виконання Програми підтримки органів та установ Державної пенітенціарної служби Львівської області на 2012 рік, повідомила прес-служба Львівської облради.

У зв'язку зі зменшенням фінансування програми виникла необхідність змінити і показники використання коштів. Відповідно до цієї програми у 2012 році планується замінити застарілі радіопроменеві датчики на нові, використання яких дозволить забезпечити контроль всього периметру закладів примусового утримання. Також планується придбати професійний нелінійний локатор для виявлення схованок заборонених предметів, оновити засоби радіозв'язку, а у Самбірській виховній колонії встановити металодетектор. Загалом на придбання цих спецзасобів в обласному бюджеті передбачено 250 тисяч гривень.

Комісія одноголосно підтримала рішення про погодження уточнених показників Програми підтримки органів та установ Державної пенітенціарної служби Львівської області на 2012 рік.

Нагадаємо, що Програму підтримки органів та установ Державної пенітенціарної служби Львівської області на 2012 рік було прийнято 26 квітня 2012 року на XVI сесії Львівської обласної ради VI скликання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ