Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Кошулинський може забути про аудит Львівської міськради

Голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський може забути про проведення аудиту діяльності ради за останні роки. Міський голова Львова Андрій Садовий переконаний, що є спеціальні служби та структури, які цим займаються. Про це сьогодні, 31 січня, в коментарі Гал-інфо повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Є контрольно-ревізійне управління, яке системно перевіряє всі структурні підрозділи Львівської міської ради, є управління контролю і аудиту, яке системно та планомірно…, має план на рік, перевіряє всі підрозділи, є багато напрямків у роботі міліції, є прокуратура, є служба безпеки, тобто кожна дія чиновника, кожен документ, який підписується, підлягає ревізії та контролю», - заявив Андрій Садовий.

Він також зауважив: «Звичайно, якби була можливість залучити західних експертів для перевірки правильності управлінських рішень, я був би дуже в тому зацікавлений, але вони не будуть працювати безкоштовно. Година роботи таких фахівців коштує дуже дорого, але для мене це було б вигідно, тому що мені важливо, щоб на нашу роботу оцінювали об’єктивно».

Нагадаємо, що 11 січня, на прес-конференції голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський повідомив, що цього року заплановано проведення аудиту діяльності міської ради за попередні роки. Він також не виключає, що результатом такого аудиту буде звільнення недобросовісних чиновників, які вже можуть готуватися до перевірок.

Додамо, що на проведення такого аудиту у міському бюджеті Львова передбачено 300 тис грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ