Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кошулинський: Виборці Гірняка, Добродомова та Юринець проголосують в другому турі за мене

Кандидат від партії «Свобода» не вважає друге місце у виборчих перегонах великою несподіванкою. Про це він сказав під час брифінгу в ефірі «Громадського телебачення» у Львові.

«Це сподіваний результат. Я б не казав, що це щось захмарне для трьох тижнів, які я провів у цій виборчій кампанії. Довгий час мене не було у Львові, починаючи від Верховної Ради й закінчуючи службою, тому мені довелося повертати відомість як мешканця Львова. Це природно, що без відомості не буває популярності. За цей час нам вдалося це частково надолужити. Я дивився заміри щодо відомості. Вони за ці три тижні кампанії зросли більше, ніж вдвічі. Це вагомий результат», – зазначив Руслан Кошулинський.

Він додав, що це найбільший результат «Свободи» в усій історії участі партії у кампаніях на посаду міського голови.

Крім того, кандидат висловив переконання, що у другому турі здатен перемогти чинного мера.

«Досвід Польщі показує, що 70% чинних мерів, які потрапляють у другий тур, програють, бо є мобілізація опозиційних до них виборців», – сказав він.

На його переконання, виборці Володимира Гірняка, Дмитра Добродомова та Оксани Юринець – з різних міркувань – проголосують у другому турі за нього.

«Виборець Добродомова (проголосує за мене) тому, що намічалося протистояння керівника однієї політичної партії з керівником іншої політичної партії. Вони ніколи не будуть підтримувати голову іншої політичної партії. Гірняк – це, так би мовити, опозиція у Львові. Вони себе декларували як люди, які не будуть підтримувати чинного міського голову. Щодо «Солідарності», то це виборець, який розуміє, що, даючи можливість ресурсної бази Садовому у місті Львові, вони дають йому можливість готувати себе на вибори на президента. Тому вони будуть боятися дати конкурента на президентську кампанію. Це мінімально три мотивації не підтримувати чинного мера", - сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ