Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Косів презентував програму зимових святкувань у Львові

Заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Василь Косів сьогодні, 18 грудня 2006 року, презентував програму зимових святкувань у Львові з нагоди Різдва Христового.
Розпочинається святкування сьогодні розважальною акцією «Свято наближається» у Центрі творчості дітей на юнацтва Галичини.
Завтра вулицями міста до проспекту Свободи курсуватиме святкова машина розважальної акції «Свято наближається». Відбудеться відкриття українсько-польської виставки малюнків до Дня Святого Миколая у Львівському історичному музеї. Вистава «Чарівна піч» Львівського муніципального театру «І люди, і ляльки», що пройде у Шаховому клубі. Також завтра відбудеться театралізована вистава «Дарунки Святого Миколая» у міському палаці культури ім. Г.Хоткевича, театралізована вистава «Миколай йде до нас» на майдані біля Оперного театру та урочисте відкриття новорічної ялинки за участю міського голови Андрія Садового та дітей міста.
23 грудня у Музеї модерного мистецтва відбудеться відкриття Різдвяної концерт-вистави «Шопка - 2007».
З 26 по 30 грудня 2006 року відбудеться акція «Різдво на Валовій» — передноворічний ярмарок-фестини «Львів - столиця ремесел».
31 грудня – 1 січня на площі перед Оперним театром, біля новорічної ялинки відбудеться новорічний марафон.
1 січня 2007 року — урочисте відкриття зимової ковзанки та показові виступи фігурного катання. З 1 по 6 січня відбудеться симпозіум крижаної скульптури. Також 6 січня — урочисте винесення і встановлення різдвяного дідуха біля фігури Матері Божої.
7-28 січня — різдвяний фестиваль «Велика коляда», що пройде у храмі Пресвятої Євхаристії.
7 січня на площі Ринок відбудеться концерт за участю дитячих колективів, вертепів, молодіжних гуртів «Коляда у Львові».
Закінчиться святкування 28 січня 2007 року гала-концертом різдвяного фестивалю «Велика коляда» у храмі  Пресвятої Євхаристії.
Вже від сьогодні волонтери роздаватимуть львів’янам на вулицях міста програму зимових святкувань у Львові.
 На святкові заходи у Львові з міського бюджету виділили 46,5 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ