Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Костенко хоче «відпозиціонуватися» на Тимошенко — Андрій Єрмолаєв

Костенко намагається «відпозиціонуватися» на Тимошенко, називаючи її головним зрадником Майдану, — переконаний президент Центру соціальних досліджень «Софія» Андрій Єрмолаєв, про це він заявив «Гал-info».

 «Всі розмови про головних майданівців мені дуже нагадують вивчення історії Єгипту, коли визначали головного жреця. Основна проблема Майдану — це те, що досі не визначено головних ідеологів Помаранчевої революції, як, власне, нема й розуміння суті революції. Розмови про відповідальність за крах ідеалів Майдану — це все криза в таборі політиків, які позиціонують себе як натхненники революції. Це не політична, а електоральна проблема, адже пан Костенко претендує на роль реформатора національно-демократичної ідеї. Відповідно, йому треба «відпозиціонуватись» й найкращим «дзеркалом» для цього є  Юлія Тимошенко, яка від ліберальної ідеї на сьогодні, фактично, перейшла до соціалістичної. Однак, я думаю, що це невдала спроба, яка не принесе успіху Юрію Костенку. На жаль, політики помаранчевого табору стали заручниками «лівацтва», яке не дало їм змоги до кінця зрозуміти, для чого була потрібна революція», — пояснив Андрій Єрмолаєв.
 Нагадаємо, голова Української народної партії Юрій Костенко в інтерв’ю газеті «Україна молода», заявив, що вважає Юлію Тимошенко номером один у списку зрадників ідеалів Майдану. Другим, на його думку, йде Роман Безсмертний, а третім – Олександр Мороз.
 «Якщо говорити про зраду, то першим тут номером у списку йде Тимошенко, – зазначив лідер УНП. – Вона як кандидат на посаду прем’єра повинна була максимально узгодити всі інтереси учасників коаліції у посадах і у впливах. Це був її обов’язок, а не Президент мав ділити посади».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ