Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Костенко здивував Держка своєю заявою про ідеологічну відстань між БЮТ і УНП

Співпраця між БЮТ і УНП на Львівщині поглиблюватиметься, а заява лідера Української народної партії Юрія Костенка про те, що ці дві партії ідеологічно несумісні, жодним чином не перешкодить роботі на благо Львівщини. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив лідер фракції БЮТ у Львівській обласній раді Ігор Держко.
«Я би хотів сказати, що всупереч заявам Костенка БЮТ і УНП на Львівщині, як ніхто інший, знаходять спільну мову. Співпрацюємо ми у багатьох районах Львівської області, де змогли обрати головами районів представників БЮТ, а представники Української народної партії стали їх заступниками. Львівщина не є винятком: БЮТ співпрацює з УНП і в Івано-Франківській області, й у Волинській – це нормальна практика. Можу з впевненістю сказати, що ми спільно з „уенпівцями” будемо працювати на благо Львівщини в облраді і після подібних заяв лідерів цієї партії», - сказав Ігор Держко.
Депутат обласної ради назвав дивними заяви Юрія Костенка щодо ідеологічної відстані між партіями і запевнив, що це ніяк не вплине на співпрацю цих політичних сил.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ