Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Костусєв залишається мером попри потуги «політтехнолога» Ківалова

У зв'язку із заявою народного депутата Сергія Ківалова про те, що мер Одеси Олексій Костусєв збирається скласти з себе повноваження і перейти на іншу роботу, прес-служба Одеської міської ради уповноважене заявити: ця інформація не відповідає дійсності.

"Я не знав, що Ківалов вже працює політтехнологом. Хай краще думає про те, як проводити судову реформу, і чому в Україні така велика недовіра до судової системи. Я добре ставлюся до Сергія Васильовича, але порадив би йому не втручатися не в свої справи, і більше думати про свій будинок на 10 станції Фонтана, який він незаконно побудував", - заявив мер Одеси Олексій Костусєв.

Прес-служба Одеської міської ради також повідомила, що міськвиконком працює в штатному розкладі. Мер перебуває на своєму робочому місці.

Нагадаємо, народний депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов в інтерв'ю "Комсомольській правді" повідомив, що мер Одеси Олексій Костусєв залишає посаду міського голови. За словами Ківалова, Костусєву запропонували обійняти нову посаду, і він погодився, "при цьому не думайте, що його хтось змушував або наказував, він сам зробив свій вибір".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ