Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Костянтин Ващенко сьогодні представив нового голову представництва Держкомпідприємництва у Львівській області Ольгу Яйко

Сьогодні голова Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Костянтин Ващенко представив нового голову представництва Держкомпідприємництва у Львівській області та свого радника Ольгу Яйко.
Костянтин Ващенко зазначив, що Ольга Яйко декілька років була радником голови представництва Держкомпідприємництва у Львівській області, тому, не зважаючи на свій молодий вік, має відповідний досвід роботи.
Як зазначила Ольга Яйко, головними напрямками діяльності представництва на наступний рік буде підтримка суб’єктів підприємництва в умовах фінансово-економічної кризи. Для зменшення впливу кризи на малий та середній бізнес представництво проводитиме координацію та контроль регуляторних органів, контроль за дотриманням законодавства у сфері ліцензування, дозвільної системи та реєстрації. Важливим напрямком, за словами Ольги Яйко, стане співпраця з місцевими органами влади та місцевого самоврядування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ